De huisstijl was er al… Alleen de toepassing in en om mijn winkel wist ik me geen raad mee. Henry natuurlijk wel! Hij heeft een geweldig ontwerp voor mij gemaakt van een stijlvolle aankleding van mijn winkelpand. Een ontwerp dat helemaal bij mijn bedrijf past en het pand een echte upgrade geeft. Henry heeft persoonlijk contact op nummer één staan en denkt van ontwerp tot uitvoering helemaal mee met zijn klanten. Volgend jaar is het eindproduct van mijn gevelreclame pas te zien op het Wormerplein maar nu al genoeg reden om je dit compliment te geven! Je bent een Topper!

Ook kan ik Henry aan elke winkeliersvereniging aanbevelen. Deze week heeft hij een schitterende poster gemaakt voor onze kerstkoopzondag op het Wormerplein. Ook verzint hij leuke acties om te doen met winkeliers binnen een winkelcentrum! De bring me bag actie bijvoorbeeld. Deze gaan we in Januari opzetten in ons winkelcentrum. Dus… heel veel om op te noemen wat Henry allemaal voor mij en het plein gedaan heeft. En in de toekomst nog zeker mag blijven doen.

Timo Koopman Bloemist en stylist bij Berghroos Bloembinders

Er zijn mensen die goed uitvoeren wat je van ze vraagt; er zijn mensen die fijn met je meedenken… Henry niet. Henry kijkt niet alleen naar wat je bedrijf is, maar naar wat het kan zijn. Hij denkt niet met je mee, maar hij denkt anders en is je vier stappen vooruit. Maar dat wil niet zeggen dat het alleemaal alleen maar groots en meeslepend hoeft te zijn. Ook voor kleinere opdrachten/bedrijven levert hij fantastische dingen; met als added bonus dat je bij je prachtige nieuwe brochure/huisstijl/logo ook enkele prachtige nieuwe inzichten en ideeën mee krijgt.

Frank Schaaij at No Cure No Pay Verzekeringen

Voor ons nieuwbouw project “Het Waterlandkwartier” in Purmerend, waren wij op zoek naar een creatieve partij die voor ons de woning verkoopbrochure kon maken. Wij kwamen hiervoor al snel uit bij Ad68. De opgave was: Een verkoopbrochure die representatief is, maar onderscheidend ten opzichte van andere woning verkoopbrochures. Mede door het advies van Ad68 om voor een professionele fotoserie, afwijkende maten en materiaal voor de kaft te kiezen is het uiteindelijke resultaat geweldig geworden! Ik kan ze een ieder aanbevelen die met een dergelijke creatieve opgave zit!

Vincent Numan Senior Relatiebeheerder

Henry helpt mij regelmatig met het bedenken en maken van creatieve uitingen voor onszelf, maar ook voor onze opdrachtgevers. Henry is snel, betrouwbaar, vakkundig en in staat (mijn soms maar halve) ideeën om te zetten naar concrete en correcte uitvoering. Daarom kan ik Henry van harte aanbevelen voor uiteenlopende reclame klussen. Daarnaast is het ook een ‘nice guy’ die je graag eens op de koffie krijgt.

Bert van GulikBuzzpartners Social Media

Ad68 is een bureau met een sterke visie over de totale communicatie van je bedrijf. Veel bureaus roepen het, maar Ad68 is gewoon echt goed in het verbinden van offline met online reclame. Ook in retail veel ervaring met leuke, creatieve en effectieve concepten. Ik hoop nog jaren samen te werken met Henry en kan het iedereen aanbevelen!

Frank VeenstraCommercieel manager at Ten Klei Print B.V.

Henry heeft voor Caron & Co een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Bij de eerste poging met vijf voorstellen zat al direct een logo dat alle kantoorgenoten treffend vonden en dat een stuk frisser en duidelijker in de communicatie was dan het logo dat we voorheen gebruikte. Voor alle communicatie die we gebruiken was er direct een passende oplossing en nog dagelijks krijgen wij complimenten over onze frisse huisstijl. Ik vind dat zeer belangrijk, een herkenbare huisstijl die goed bij het bedrijf past en zal zeker in de toekomst vaker gebruik maken van AD68. Ze waren snel, duidelijk en doeltreffend en zeer klantvriendelijk dus wat wil je nog meer?

Jaap van VeenSelf Employed Real Estate Agent

Henry is vernieuwend, heeft een breed gebied aan grafische vaardigheden en heeft aan een half woord genoeg om precies dat uit te beelden wat je voor ogen hebt. Denkt actief na, is relaxed maar werkt hard om tijdig resultaat te leveren. Naast het samen werken aan een startup heb ik omdat ik zeer te spreken ben over Henry hem ook doorgestuurd naar bevriende collega’s en bedrijven waar hij ook naar volle tevredenheid werk heeft afgeleverd. Highly recommended dus 🙂

Rocco van den BergInnovation Lead Digital Accelerator at Philips

Henry Wassink heeft oog voor detail, denkt heel graag (creatief) mee en levert heel snel. Het is heel fijn samenwerken met Henry.

Elise van EePR Coordinator

Henry werkend onder de brand “ad68” heeft een creatief brein. De creativiteit van Henry zorgt ervoor dat je dingen ziet die andere mensen niet zien. Hij heeft een andere kijk op zaken en er ontstaat daardoor een heel nieuw potentieel aan denkkracht. Creatief werken staat vaak gelijk aan gepassioneerd werken: je volop in je taken storten. Dit is Henry ten voeten uit. Ik werk graag met Henry samen en bevinden ons binnen hetzelfde netwerk van ondernemers. Binnen dit netwerk is iedereen goed te spreken over Henry en het werk wat hij levert. Highly recommended dus ツ

Raymond LenzSr business Analyst Technoberg IT

Ik heb Henry leren kennen als een harde werker. Zelfs onder enorm hoge werkdruk blijft hij
rustig, productief en georganiseerd en zijn humor is aanstekelijk! Henry is bijzonder creatief en denkt in oplossingen.

Zijn ontwerpen en creaties spreken voor zich. Jammer dat we niet langer hebben samengewerkt.

Annet Noormarketing&communicatiemanager a.i

Henry is ongelooflijk gedreven! Heeft een natuurlijk enthousiasme waarbij hij de creativiteit en zijn professionaliteit nooit uit het oog verliest. Zijn klant betrokkenheid en werklust zijn groot. Gemotiveerd, bijt hij zich vast in zijn opdrachten en mede door zijn brede vakkennis realiseert hij de prachtigste concepten/ontwerpen met de gewenste doelstellingen. Creatief, veelzijdig, loyaal, humorvol en vooral kritisch, ook op eigen gemaakt werk!

Marcel ForemanClient Service Director

Henry is een van de beste creatieve designer waar ik mee gewerkt heb. Door oplossingsgericht, punctueel en creatief te zijn weet hij voor veel ontwerp en design vraagstukken het beste resultaat te behalen. Ik werk reeds jaren met hem samen en blijf dat nog vele jaren doen. Henry is een zeer prettig persoon om mee te werken. Een echte aanrader.

Erwin van der LaanEigenaar at Heemparkhuisjes.nl

Tijdens de jarenlange samenwerking met Henry zijn mijn klanten nooit teleurgesteld.
Integendeel; Afspraak is afspraak, de kwaliteit is continue de gewenste, doelgerichte creatieve uitingen zijn altijd het resultaat.

Met plezier werken, en ook nog krijgen wat je verwacht, het kan wel!

Bert BouwmanDirector, BrandKeeper

Henry is een super collega. Hij is creatief, professioneel gedreven en vooral ook enthousiast en gezellig. We hebben jaren samengewerkt zonder al te veel woorden wisten we elkaar en de klant goed aan te voelen en een mooi, creatief eindresultaat op te leveren. Nu hij Ad68 is begonnen zullen we zeker blijven samenwerken, al is het op een andere basis..

Bianca van RossumAccount & Traffic @ Punt 4 / Projectmanagement @ PM buro

Henry heeft voor Medisize Corporation het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl ontworpen. Hij heeft alle communicatie uitingen gemaakt voor ons bedrijf (brochures, website, posters, banners, beursmaterialen, etc.). Hij is zeer creatief, enthousiast en betrokken. Een zeer prettig persoon om mee samen te werken!

Annemieke KokErvaren Communicatie medewerkster

Het werk wat Henry verricht, kenmerkt zich door creativiteit (zonder daar in door te slaan), effectiviteit, oog voor detail en snelheid. Daarnaast is hij een prima collega, die ik graag vaker in wil zetten bij projecten.

Lode BroekmanExpeditieleider | SMP | K2 Marketing B.V.

Wij hebben een aantal projecten gedaan met Henry en zijn zeker van plan dat in de toekomst vaker te doen. Hij is erg creatief, heeft goede ideeën en kan zijn ideeën op fenomenale wijze visueel maken. Ik ben altijd zeer onder de indruk van de wijze waarop hij kan schetsen en concepten kan uitwerken

Marcel BiervlietThe Backbone Company

Henry is one of the most dedicated and versatile designers I know. I am a fan.

Marco WestenbrinkPrintdirector Backbone Company

Ik ben altijd onder de indruk van Henry’s ontwerpen en illustraties. Je merkt aan alles dat hij gek is op zijn grafische vak en snapt wat bij elk proces komt kijken. In een gesprek schetst hij – liefst letterlijk – zijn ideeën. Voor mij is dat top! Want zijn beeldend vermogen vult mijn taalvermogen echt aan. Warm aanbevolen dus!

Sabine SchippersFreelance tekstschrijver