BringMeBag

Je klant loopt net met een big smile de deur uit, blij met zijn nieuwe aankoop. Maar hoe zorgt je ervoor dat hij de weg naar jouw winkel snel weer terug vindt? Voor die uitdaging bedachten wij de perfecte oplossing. BringMeBag zorgt voor terugkerende klanten en is hét duurzame antwoord op het verbod op gratis plastic tasjes.

Tas + Actiecoupon in 1

De couponbag van BringMeBag is een papieren tas met actiecoupon die je volledig naar wens kunt opmaken. Voor jou als winkelier een eenvoudige en snelle manier om zelf marketingacties op te zetten.

Dit functionele promotiemiddel levert je de volgende voordelen op: – Meer omzet door terugkerende klanten. – Meetbare resultaten van je marketingactie. – Jouw merk onder de aandacht bij het winkelend publiek met de tas als je visitekaartje. – Je kunt snel inspelen op de actualiteit: korte levertijd én leverbaar in kleine aantallen (van 250 tot 1500 stuks).

Wil je van je eigen tas een actietas maken? Ook dan hebben wij de juiste producten voor je: 1. De couponhanger: een papieren hanger met afscheurbare coupon die je eenvoudig bevestigt aan de hengsels van elke tas. 2. De couponcover: een papieren coupon die je over bestaande tassen schuift.

Net als jij leren ook wij elke dag. Geen dag is hetzelfde. En dat is ook het mooie aan ons vak. Regelmatig overleggen wij met vakidioten hoe bepaalde zaken beter te combineren zijn, hoe er meer rendement uit een campagne kan worden gehaald, of er wellicht een nieuwe kanaal kan worden aangeboord of ingezet. Om dit voor meer ondernemers mogelijk te maken hebben wij de culinaire netwerkavond ‘Nice to meet you’ opgezet. Een avond met een fantastisch viergangen diner, mooie wijnen en ondernemers uit diverse branches. Een avond gevuld met mooie ondernemersverhalen, eyeopeners en nieuwe contacten, waar al veel mooie samenwerkingen uit zijn voortgekomen. Je bent van harte welkom!